<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<listing id="7ltdx"></listing>
<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing><listing id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></listing>
<ruby id="7ltdx"></ruby>
<i id="7ltdx"><strike id="7ltdx"><cite id="7ltdx"></cite></strike></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<del id="7ltdx"><video id="7ltdx"><ins id="7ltdx"></ins></video></del><thead id="7ltdx"></thead>
<progress id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></progress>
長慶油田北京辦事處
地點:北京 建筑面積:3.3萬平米設計時間:2011.1—2011.4
簡介:北面是血液中心,西面是住宅區,通過軟件計算分析對周邊建筑的日照遮擋,推算出建筑的幾何形體。由于日照的因素,采用退臺的造型。每個露臺設計綠化露臺,不僅使住宿娛樂環境優雅,同時也提高了周圍環境的檔次。這樣此建筑成為周邊建筑的綠化環境。南北方向的下沉庭院不僅使地下一層的使用空間滿足采光要求,同時也在入口處就有綠化圍繞,讓人進入建筑猶如進入一片綠色的森林的感覺。
Changqing oil field Beijing headquarter
Location: Beijing area:33000 sqmperiod:2011.1-2011.4
Introduction: blood center on the north , residential community on the west, calculated the sun shading by eco-tect, we got the form of the building. Considering the sunlight, we give the building a step-back form. Every platform covered by plant, increased the living environment. And also provided the green space to the neighbors.