<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<listing id="7ltdx"></listing>
<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing><listing id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></listing>
<ruby id="7ltdx"></ruby>
<i id="7ltdx"><strike id="7ltdx"><cite id="7ltdx"></cite></strike></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<del id="7ltdx"><video id="7ltdx"><ins id="7ltdx"></ins></video></del><thead id="7ltdx"></thead>
<progress id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></progress>
鄭州規劃展覽館
地點:鄭州 建筑面積:2.8萬平米設計時間:2010.12—2011.2
簡介:本項目空間上采用展覽空間連續的原則,一個平面通過上拉和下拉產生三個圓環垂直方向的錯位,使三層空間都能通暢的連續起來。三個圓環體塊又發生旋轉和錯位,使二層和一層形成六個屋頂花園,綠化與建筑空間緊密結合在一起。立面上采用穿孔板為主要材料,透過穿孔板可以隱約看到室內的場景,具有朦朧感。
Zhengzhou city planning museum
Location: Zhengzhou area: 28000 sqm period:2010.12-2011.2
Introduction: in order to create a continuous exhibiton space, we pull up and push down one single layer to sparate 3 loops on the vertical level. Turn the loops at different angle to edge out some green spaces. The fa?ade use the porous board , the building becomes permeated.