<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<listing id="7ltdx"></listing>
<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing><listing id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></listing>
<ruby id="7ltdx"></ruby>
<i id="7ltdx"><strike id="7ltdx"><cite id="7ltdx"></cite></strike></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<del id="7ltdx"><video id="7ltdx"><ins id="7ltdx"></ins></video></del><thead id="7ltdx"></thead>
<progress id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></progress>
北京房山中心幼兒園
地點:北京房山區 建筑面積:4890平方米設計時間:2012年12月—2013年6月
簡介:此幼兒園采用南北三排布置生活單元,由南向北依次退臺升高。北面生活單元可以利用南面的屋頂作為活動場地。屋頂活動場地日照條件較好,適合夏天活動。
連接屋頂活動場地的走道根據流線功能延伸為曲線的連廊和庭院,這樣屋頂空間和庭院空間更有趣味性,而且此連廊下面的空間與綠地和一層生活單元聯系緊密??梢宰鳛橐粚拥姆职嗷顒訄龅?。由于大部分時間處在屋頂的陰影下,成為天然的太陽傘,非常適合炎熱的夏季使用。
BeiJing Fsngshan center kindergarten
Location: BeiJing Fangshan district area:4890m2 period:December 2012_Tune 2013
Introduction: we make the living units in to kindergarten into three rows from the north to the south .the rise the platform higher and higher form the north to the south .the living units to the north can we the roofs form the south to be activity spale. The activity spale on the roof have a sunshine condition. It is very suitable to have activities in summer.
The roads relate the roofs thtend to be curvilinear corrdors and courtyards.it make spale on the roofs and in to courtyards more interesting.what’s more?The space under the coniders and greenbelt have a very closed belate with the living units on the frist fllor .it is under the shadow of the roofs at most time,it is a natural umbrellar and it is very suitable to use in the burning hot summer.