<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<listing id="7ltdx"></listing>
<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing><listing id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></listing>
<ruby id="7ltdx"></ruby>
<i id="7ltdx"><strike id="7ltdx"><cite id="7ltdx"></cite></strike></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<del id="7ltdx"><video id="7ltdx"><ins id="7ltdx"></ins></video></del><thead id="7ltdx"></thead>
<progress id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></progress>
借水吟館
設計機構:殊舍景觀 項目地點:北京市景觀面積:1570m2設計時間:2013年3月-2013年10月設計團隊:何宏仕 王妲 謝寶昕 朱玲
簡介:私人會館樹木植被良好環境優美。通過景墻和建筑圍合出大小不同適人尺度的庭院,保留基地內的原有樹木,建筑的屋頂和平臺也成為景觀的一部分,建筑和景觀相互融合沒有明確的界限。所有院落圍繞中間水院一系列展開,并將樹木的倒影反射給建筑內部的人們,提供了一片寧靜樹林休閑空間。
Hall for Chanting by Water
Design Department: Shu Se Landscape Project location: BeijingLandscape Area: 1570m2Design Time:March 2013 to October 2013Design team: Honglin He, Dan Wang, Baoxin Xie, Ling Zhu
Introduction: in this private hall, there are good vegetation trees with beautiful environments. During the design of this project, king walls and buildings were used properly to create various intimate courts with different sizes. The existing trees in the base were kept, the roof and platform of the building were also taken as a part of the landscapes. There were no definite limitation between the merging of the building and landscape. All courtyards were built around the intermediate water courtyard and the inverted images of the trees were brought to the people within the building resulting in a leisure space within the quiet trees.