<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<listing id="7ltdx"></listing>
<i id="7ltdx"></i>
<listing id="7ltdx"></listing><listing id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></listing>
<ruby id="7ltdx"></ruby>
<i id="7ltdx"><strike id="7ltdx"><cite id="7ltdx"></cite></strike></i>
<listing id="7ltdx"></listing>
<del id="7ltdx"><video id="7ltdx"><ins id="7ltdx"></ins></video></del><thead id="7ltdx"></thead>
<progress id="7ltdx"><video id="7ltdx"></video></progress>
東升科技園服務中心
設計機構:殊舍景觀 項目地點:北京市景觀面積:3200m2建筑面積:700m2設計時間:2012年3月-2012年9月設計團隊:何宏仕 王妲 謝寶昕
簡介:本項目位于北京東升科技園區內,項目西側緊臨種植生態園??傮w規劃分為三個區:緊臨生態園內院區、服務用房區、臨街景觀區。錯落有致的內院將東西向以及生態園內部綠地聯系起來,構筑一條完整的綠化帶。設計充分考慮的北京氣候特點,結合現有的地形形成錯落有致的內部庭院小氣候。整個綠化通過建筑的圍合形成私密,半開放和開放空間,空間形態豐富。綠地以自然式的疏林草地為主,穿插布置一些林中小廣場休息設施,提供休閑、散步、觀賞空間。
Dongsheng Technology Park Service Center
Design Department: Shu Se LandscapeProject location: BeijingLandscape Area: 3200m2Covered area : 700m2Design Time: March 2012 to September 2012Design team: Hongzhuang He, Dan Wang, Baoxin Xie
Introduction: this project is located within Beijing Dongsheng Technology Park. Its west is close to the Planting Ecological Park. The overall plan of this project is three sections: the inner court close to the Planting Ecological Park, the service space area and street landscape area. The inner court in pictureque disorder connects EW with the internal green land within the Planting Ecological Park resulting in a complete greenbelt. During the design of this project, Beijing climate was considered fully, resulting in a microclimate within the internal court based on the current terrain. The entire greenbelt had formed a secret place through the enclosed buildings, there were semi-opened space and opened space with rich spatial forms. The greenbelts were dominated by natural trees and grass, there were some small squares and rest facilities inserted in the trees providing the spaces for leisure,walking and sightseeing.